Omgeving
Reserveer nu uw overnachting reserveer

Omgeving

B&B Orgel Thuis ligt in de gemeente Kinrooi waar genoeg te beleven is, voor ieder wat wils. Het is ideaal voor de fietser. Wij zijn gevestigd op een fietsknopen netwerk, het wordt niet voor niets het “Limburg fietsparadijs” genoemd. Gemeente Kinrooi staat ook bekend als asperge gemeente. U kunt per fiets een aspergeroute afleggen waar u kennis maakt met de teelt van asperges. Als u geen eigen fietsen meeneemt, kunt u deze huren bij het plaatselijke VVV-kantoor dat op 1 km van onze B&B ligt.

De wandelaar komt bij ons ook aan zijn trekken. U kunt hier heerlijk wandelen langs de Maas en door de natuur over verschillende wandelroutes. Geistingen staat ook bekend als rozendorp. Van juni tot en met september baadt het dorp in rozenpracht. U kunt verschillende rozentuinen bezoeken en genieten van de kleuren en geuren.

Wij liggen op 500 meter afstand van het dagstrand. Hier zijn volop mogelijkheden voor wateractiviteiten zoals surfen en zeilen. In Kinrooi is ook de grootste jachthaven van Europa. Deze is echter alleen van een afstand te bewonderen.